Menu Bar Menu SHOP NOW 0

Contact

Vragen, opmerkingen of complimenten over onze producten en service?
Ons team staat voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Prof. Cobbenhagenlaan 47
5037 DB Tilburg
Nederland
contact info
 • Is Kepri Cotton duurzaam?

  Kepri Cotton is GOTS-gecertificeerd. Dit staat voor Global Organic Textile Standard. GOTS is wereldwijd hét toonaangevende keurmerk voor biologische textielproducten en stelt strenge eisen aan de milieuaspecten van het gehele productieproces. Van verwerking en productie, tot de verpakking, handel en distributie. Jaarlijks worden er controles gedaan op milieu, dierenwelzijn en de sociale omstandigheden van de mensen die de producten maken. Ook al onze toeleveranciers beschikken over het GOTS-keurmerk. 

   

   

 • Wat maakt de lakens van Kepri Cotton zo uniek?

  Door het gebruik van extra lange katoenvezels kan het garen zeer fijn uitgesponnen worden. Zo gaat er meer dan 125 kilometer garen in een klos van één kilo! Dit dunne garen wordt vervolgens getwijnd tot tweedraadsgaren en daarna geweven. Lakens uit tweedraadsgaren zijn sterker, zachter, pillen niet en gaan langer mee.

 • Waar worden de lakens van Kepri Cotton gemaakt?

  Onze lakens worden geproduceerd in India. Naast prachtige biologische katoen beschikt India ook over het benodigde vakmanschap om een hoogwaardig en duurzaam laken te vervaardigen.

   

 • Heb ik garantie op aangeschafte artikelen?

  Bij Kepri Cotton hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven we tevreden klanten na. We hanteren daarom een garantietermijn van één jaar op nieuw aangeschafte kussenslopen, onderlakens en dekbedovertrekken.

 • Wat valt er niet onder de garantie?

  Niet onder de garantie valt:

  • Slijtage door gebruik van de artikelen.
  • Fysieke schade aan de artikelen als gevolg van (brand)gaten, scheuren of schade als gevolg van (bijtende) vloeistoffen.
  • Schade aan de artikelen als gevolg van commercieel gebruik.
  • Schade aan de artikelen als gevolg van nalatigheid of nalatig onderhoud.
 • Wat valt er precies onder de garantie?

  De garantie heeft betrekking op materiaal- en productiefouten. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn met een artikel, neem dan contact op met support@kepricotton.com.

 • Wat is het garantiebewijs van mijn artikel?

  De factuur die je van ons per email hebt ontvangen, geldt als garantiebewijs.

 • Wat is de dieptemaat van de onderlakens?

  Onze onderlakens hebben een diepte van 35 cm zodat ze perfect om elk matras passen. Daarnaast zijn onze hoeslakens ontworpen met uitsluitend elastiek aan het hoofd- en voeteneinde zodat je meteen ziet hoe het hoeslaken opgemaakt hoort te worden.

 • Hoe was ik mijn lakens?

  Wij adviseren je om onze lakens op 40° te wassen met soortgelijke kleuren, bij voorkeur op het fijnwasprogramma. Onze lakens kunnen gewoon in de droger en we raden je aan om ze lichtvochtig uit te hangen om onnodig kreuken te vermijden.

 • Hoe zijn de dekbedovertrekken afgewerkt?

  Onze dekbedovertrekken zijn afgewerkt met een zogenaamde flessenhals aan de onderzijde, de instopstrook. Dit heeft als voordeel dat het dekbed bij het voeteneinde op zijn plaats wordt gehouden en niet uit je overtrek glipt. De flessenhals is verstevigd op de kwetsbare punten. Onze artikelen zijn daarnaast voorzien van een maatlabel; zo zie je in één oogopslag welk laken bij welk bed hoort.

 • Wow, 100 nachten proefslapen. Hoe werkt dit precies?

  Simpel: ervaar hoe je slaapt onder jouw nieuwe Kepri Cotton lakens en probeer ze 100 dagen uit. Een service die we aanbieden zodat je jezelf kunt overtuigen van de kwaliteit en het comfort van onze producten. Onverhoopt toch niet tevreden met je aankoop? Dan kun je onze lakens kosteloos retourneren en betalen wij het aankoopbedrag terug. Geretourneerde lakens zullen worden gedoneerd aan een lokaal goed doel. Download hier het retourformulier.

  Voor retourzendingen vanuit het buitenland vragen we je contact op te nemen met de klantenservice: support@kepricotton.com of +31 88 6224400.

 • Welke grondstoffen gebruikt Kepri Cotton?

  Kepri Cotton maakt uitsluitend gebruik van extra lange katoenvezels die biologisch geteeld worden in India. Van deze lange katoenvezels worden zeer fijne draden gesponnen waaraan onze lakens hun zachtheid en souplesse danken.

 • Waar staat Thread Count voor?

  De Thread Count (TC), ook wel weefdichtheid genoemd, geeft aan hoeveel draden er per vierkante inch in de stof verwerkt zijn. Omdat Kepri Cotton uitsluitend gebruik maakt van de fijnste katoenvezels kunnen we onze percale katoen kwaliteit met 400TC en onze satijn katoen kwaliteit met 500TC aanbieden.

 • Wat is percale katoen voor een stof en wat zijn de kenmerken?

  Percale is een weeftechniek die het laken een matte look geeft en ervoor zorgt dat het laken knisperend en fris aanvoelt. Onze lakens van percale katoen zijn licht van gewicht en ademen optimaal. Ideaal voor de warme zomermaanden.

 • Wat is satijn katoen voor een stof en wat zijn de kenmerken?

  Satijn is een binding die het laken een zijdezachte aanraking en subtiele glans geeft. Door de hogere draaddichtheid is onze satijn kwaliteit zwaarder dan ons percale katoen en voelt heerlijk warm aan. Satijn katoen komt goed tot zijn recht in het herfst- en winterseizoen.

 • Zijn er verzendkosten?

  Kepri Cotton brengt géén verzendkosten in rekening voor leveringen in Nederland en België. Als je vanuit een ander land bestelt, dan worden de verzendkosten getoond zodra je hebt aangegeven naar welk land we je aankopen mogen versturen.

 • Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Als je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende dag geleverd. Bestel je in het weekend, dan wordt je bestelling op maandag verzonden en op dinsdag bezorgd.

 • Wat is de status van mijn bestelling?

  Zodra je bestelling wordt verstuurd, ontvang je automatisch een email met een Track & Trace-code. Deze code verschaft inzicht in de afleverstatus van je bestelling.

 • Mag ik mijn bestelling terugsturen?

  Indien een artikel niet aan je verwachting voldoet, heb je het recht het artikel binnen 14 dagen na aflevering kosteloos aan Kepri Cotton te retourneren. Maak daarbij gebruik van het retourformulier. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien het artikel onbeschadigd en in originele staat wordt teruggestuurd. Voor retourzendingen vanuit het buitenland vragen we je contact op te nemen met de klantenservice: support@kepricotton.com of +31 88 6224400.

   

 • Hoe stuur ik een artikel retour?

  Voor het terugsturen van een artikel vanuit Nederland maak je gebruik van het retourformulier dat bij je bestelling zit. Vul dit formulier in, voeg het bij je retourzending en stuur deze vervolgens kosteloos naar Kepri Cotton. Voor het terugsturen van artikelen buiten Nederland neem je contact op met de klantenservice: support@kepricotton.com of +31 88 6224400.

   

 • Wanneer krijg ik mijn geld terug als ik iets terugstuur?

  Zodra een artikel in goede staat door ons retour is ontvangen, zal het betaalde bedrag aan je worden terugbetaald. Terugbetaling geschiedt op dezelfde wijze waarop jij je bestelling betaalde.

 • Wow, 100 nachten proefslapen. Hoe werkt dit precies?

  Simpel: ervaar hoe je slaapt onder jouw nieuwe Kepri Cotton lakens en probeer ze 100 dagen uit. Een service die we aanbieden zodat je jezelf kunt overtuigen van de kwaliteit en het comfort van onze producten. Onverhoopt toch niet tevreden met je aankoop? Dan kun je onze lakens kosteloos retourneren en betalen wij het aankoopbedrag terug. Geretourneerde lakens zullen worden gedoneerd aan een lokaal goed doel. Download hier het retourformulier.

  Voor retourzendingen vanuit het buitenland vragen we je contact op te nemen met de klantenservice: support@kepricotton.com of +31 88 6224400.

Bekijk onze collectie

Tijdloos en modern: het hoogwaardige bedlinnen van Kepri past in elk interieur. Verkrijgbaar in vele kleuren en maten, altijd in ongeëvenaarde kwaliteit.

Keep Kepri close for the latest news

 1. facebook
 2. Instagram
 3. Pinterest
0