Menu Bar

De KEPRI-gift box: met oog voor luxe en duurzaamheid

15 september 2020 By Bo Michelle van Bodegraven

KEPRI gelooft in de kracht van verantwoord en duurzaam ondernemen. Dit is ook de basis geweest bij het ontstaan van KEPRI. Als trotse drager van het GOTS-label nodigen wij u dan ook graag uit om uw medewerkers of relaties dit jaar een evenwel luxe, als duurzaam cadeau te geven. Nu meer dan ooit, is het de moeite waard om te investeren in de luxe van je eigen private space.

Een cadeau dat zachter wordt met de tijd
Schenk een prachtige handdoeken set of een rijk badlaken van 700 grams duurzaam en biologisch katoen van de beste kwaliteit. Kies voor de KEPRI-handdoekenset bestaande uit 2 extreem zachte handdoeken van zware kwaliteit, of het luxe badlaken. Beiden zijn verkrijgbaar in 9 prachtige kleuren. De handdoeken en badlakens worden geleverd in een luxe groene KEPRI-gift box. 

Kiest u ook voor duurzaamheid en luxe dit jaar? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met Kim van der Knaap, kim@kepricotton.com of 06 112 77778

Avatar
Bo Michelle van Bodegraven

Bo Michelle van Bodegraven is freelance content creative en heeft een voorliefde voor mode en lifestyle

Ontdek de collectie van KEPRI

KEPRI helpt jou als liefhebber van kwaliteit en luxe van je slaap- en badkamer een persoonlijke retreat in eigen huis te maken.