Menu Bar

Hoe werkt de KEPRI hair towel?

23 juli 2021 By Bo Michelle van Bodegraven

Nooit meer handdoeken die van je natte (of droge!) haar glijden. De KEPRI hair towel houdt je haar perfect bij elkaar. Wij leggen je in een paar korte stappen uit hoe de KEPRI hair towel werkt.

  1. Buig je hoofd naar voren en laat je haar over je hoofd naar voren vallen
  2. Doe de brede kant van de hair towel om je achterhoofd en vouw je haren die naar voren hangen in de punt van hair towel
  3. Draai de lange puntige kant 3 keer om en trek de punt van de hair towel over je hoofd naar achteren
  4. Bevestig met het elastiekje aan het uiteinde van de punt, de hair towel aan de knoop op de achterzijde van je hoofd en voila!

KEPRI’s hair towels zijn verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren: Preppy White, North Sea Beach en Bottle Green. Kenmerkend is de gouden KEPRI knoop om de hair towel perfect op zijn plaats te houden. De hair towels combineren ton-sur-ton met de royale KEPRI badjassen in de bijpassende 3 kleuren.

De hair towel kent als basis het ‘Zero Twist’ waardoor het water uitstekend geabsorbeerd wordt. Je haar is sneller droog en je hebt nooit meer een handdoek die van je hoofd afglijdt na het douchen of tijdens het opmaken. Ervaar het gemak van de KEPRI hair towel.

Avatar
Bo Michelle van Bodegraven

Bo Michelle van Bodegraven is freelance content creative en heeft een voorliefde voor mode en lifestyle

Ontdek de collectie van KEPRI

KEPRI helpt jou als liefhebber van kwaliteit en luxe van je slaap- en badkamer een persoonlijke retreat in eigen huis te maken.