Menu Bar

Introducing Warm Sand and Morning Blue

6 juli 2021 By Bo Michelle van Bodegraven

Het is weer langer licht, de tijd voor kopjes koffie of thee in de ochtendzon. Speciaal voor deze lange en warmere zomerdagen introduceert KEPRI nieuwe kleuren badlakens en handdoeken: Warm Sand en Morning Blue.

De Morning Blue badlakens en handdoekensets zijn helder en fris van kleur met een zachte lichtblauwe gloed en past in elke badkamer: van hagelwit tot landelijk. Perfect te combineren met Preppy White of de kleur Warm Sand.

Deze nieuwe kleur is passend voor badkamerinterieurs met een natuurlijke uitstraling. Warm Sand laat zich bijvoorbeeld uitstekend combineren met zowel donkere als lichte houttinten, maar combineert ook goed in badkamers met zwart staalaccenten. Door de gouden ondertoon straalt Warm Sand extra warmte en luxe uit.

Alle KEPRI badlakens en handdoeken zijn gemaakt van 700 grams biologisch geteeld katoen. Wat ons betreft het beste op het gebied van bad textiel. Als je eenmaal een badlaken of handdoek van KEPRI hebt gebruikt dan wil je nooit meer anders, beloofd!

Avatar
Bo Michelle van Bodegraven

Bo Michelle van Bodegraven is freelance content creative en heeft een voorliefde voor mode en lifestyle

Ontdek de collectie van KEPRI

KEPRI helpt jou als liefhebber van kwaliteit en luxe van je slaap- en badkamer een persoonlijke retreat in eigen huis te maken.