Menu Bar

Zon, zee, strand… KEPRI!

19 juni 2020 By Bo Michelle van Bodegraven

Het zit er alweer bijna op… Vandaag is de final day van onze succesvolle store in Knokke. In de afgelopen weken hebben we diverse nieuwe KEPRI-lovers mogen begroeten in onze store.

De liefde voor onze duurzame, luxe producten willen we deze zomer graag ook met jou persoonlijk vieren! Je bent nog steeds van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze KEPRI store, in het mondaine Knokke-le Zoute aan de Belgische kust.

Tot en met 30 juli kun je hier de volledige KEPRI bedlinnen– en handdoeken collectie bekijken, voelen én kopen. Kom ook, en ervaar het exclusieve gevoel van onze collectie bed- en badlakens zelf. Het KEPRI-team kan je bovendien alles vertellen over de duurzame en verantwoorde eigenschappen van onze producten, de materialen en kleuren en staat dagelijks klaar voor het geven van een persoonlijk advies. 

Limited edition KEPRI BEACH TOWEL!
Ter ere van de opening van onze tijdelijke KEPRI store hebben wij ook de KEPRI-BEACH TOWEL geïntroduceerd. Een prachtig LIMITED EDITION strandlaken van duurzame en hoogwaardige KEPRI-kwaliteit, verkrijgbaar in 3 exclusieve zomerkleuren, welke nu al te koop zijn in de store.

Kom langs, en maak kans op een gratis exemplaar van dit exclusieve badlaken.

We hopen je te zien in Knokke!

KEPRI STORE
Dagelijks open van 12:00 – 18:30
Zeedijk 686, Knokke-Le Zoute
(tegenover Siësta Beach)

Bekijk hier de volledige KEPRI bedlinnen- en handdoeken collectie online


Avatar
Bo Michelle van Bodegraven

Bo Michelle van Bodegraven is freelance content creative en heeft een voorliefde voor mode en lifestyle

Ontdek de collectie van KEPRI

KEPRI helpt jou als liefhebber van kwaliteit en luxe van je slaap- en badkamer een persoonlijke retreat in eigen huis te maken.