Menu Bar

Zon, zee, strand… KEPRI!

19 juni 2020 By Bo Michelle van Bodegraven Back to blog

Als liefhebber van kwaliteit en luxe weet je als geen ander hoe fijn het is om je te omringen met mooie textiel van hoge kwaliteit. Een zachte handdoek over je gezicht na een ontspannen douche. De aanraking van zijdezacht bedlinnen wanneer je wakker wordt. Kleine momenten van luxe in de privacy van je eigen huis.

Deze liefde voor kwaliteit en luxe willen we deze zomer graag persoonlijk met je vieren! Daarom nodigen we je van harte uit voor een bezoek aan onze KEPRI store, die wij speciaal voor deze gelegenheid – en alleen in de maand juli – openen in het mondaine Knokke-le Zoute aan de Belgische kust.

Van 3 tot en met 30 juli kun je hier de volledige KEPRI bedlinnen– en handdoeken collectie zelf bekijken, voelen én kopen. Kom ook, en ervaar het exclusieve gevoel van onze collectie bed- en badlakens zelf. Het KEPRI-team kan je alles vertellen over de duurzame en verantwoorde eigenschappen van onze producten, de materialen en kleuren en staat dagelijks klaar voor het geven van een persoonlijk advies. 

Limited edition KEPRI BEACH TOWEL!
Ter ere van de opening van onze tijdelijke KEPRI store introduceren wij de KEPRI-BEACH TOWEL. Een prachtig LIMITED EDITION strandlaken van duurzame en hoogwaardige KEPRI-kwaliteit, verkrijgbaar in 3 exclusieve zomerkleuren. De oplage is beperkt! Kom ook, en maak kans op een gratis exemplaar van dit exclusieve badlaken.

We hopen je te zien in Knokke!

KEPRI STORE
Dagelijks open van 12:00 – 18:30
Zeedijk 686, Knokke-Le Zoute
(tegenover Siësta Beach)

Bekijk hier de volledige KEPRI bedlinnen- en handdoeken collectie online


mm
Bo Michelle van Bodegraven

Bo Michelle van Bodegraven is freelance content creative en heeft een voorliefde voor mode en lifestyle

Wakker worden met Kepri

Een samengestelde collectie van prachtig duurzaam gemaakt linnen, biologische katoenen lakens en handdoeken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  1. facebook
  2. Instagram
  3. Pinterest