Menu Bar

Kwaliteit & luxe

KEPRI

Kepri verkoopt bed- en badlinnen van de hoogste kwaliteit, geproduceerd van de allerbeste biologische vezels. Kepri is er voor iedereen die waarde hecht aan duurzame producten, maar ook wil genieten van ultiem comfort en luxe.

OVER ONS

Onze geschiedenis in textiel begon al lang voordat Kepri werd opgericht. Als internationaal handelshuis hebben wij wereldwijd een neus ontwikkeld voor het vinden van superieure en duurzame grondstoffen, die de basis vormen van ons assortiment. Hierin doen wij geen concessies. Vanuit onze absolute interesse voor respectvolle productieprocessen van kwalitatief hoogwaardige textielproducten, laten wij zien dat duurzaamheid, kwaliteit en luxe uitstekend samengaan.

ONZE VISIE

Met onze duurzame producten willen wij een bijdrage leveren aan het gevoel van ultieme luxe en welzijn in de private spaces van je huis.

 

KWALITEIT EN VAKMANSCHAP

Goed vakmanschap garandeert kwaliteit, en dat staat bij Kepri zeer hoog in het vaandel. We maken uitsluitend gebruik van extra lange katoenvezels die biologisch worden geteeld. Van deze lange katoenvezels worden zeer fijne draden gesponnen, waaraan onze lakens en handdoeken hun zachtheid en souplesse danken. De zuivere en duurzame collectie linnen beddenlakens wordt geproduceerd van exclusief geteeld vlas uit Seine-et-Marne, de enige locatie in de wereld waar vlas op biologische wijze verbouwd wordt. Door de verfijnde verwerking ervan, behoort ons Belgisch bedlinnen tot de absolute kwaliteitstop.

 

LIEFDE VOOR DUURZAAMHEID

Echt lekker slapen én wakker worden, kan wat ons betreft alleen als we op een duurzame manier produceren met oog voor mens en milieu. Wij streven duurzaamheid na in het hele productieproces en onze volledige collectie voldoet aan de zeer strenge GOTS-normen. Global Organic Textile Standard is hèt toonaangevende keurmerk voor biologische textielproducten.

 

PERFECTE PASVORM

Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten zodat je altijd verzekerd bent van een perfecte pasvorm. Bij Kepri geen one-size-fits-all, maar dekbedovertrekken van 200 cm of 220 cm lengte. Door de flessenhals afwerking aan de onderzijde blijft je dons altijd op zijn plaats.

 

ONZE NAAM

Kepri (Chepri-Khepri~) is de Egyptische God van de opkomende zon, de dageraad.

"De lakens van KEPRI zijn heerlijk zacht en de bijpassende hoeslakens geven mijn bed een super luxe uitstraling!'

EXTRA LANGE VEZELS

Bij Kepri maken we gebruik van biologische katoen met een extra lange vezel. Van deze vezels worden fijne, dunne garens gesponnen. Garens van lange vezels pillen minder en zijn zachter.

2-DRAADS

Door twee fijne ééndraads garens tegen elkaar aan te draaien ontstaat een nieuw tweedraads garen. Lakens uit tweedraads garen zijn sterker en gaan veel langer mee.

KATOEN WEEFSELS

Onze katoenkwaliteiten Satijn en Percale worden gemaakt van dezelfde tweedraads garens. Door de verschillende weefmethoden ontstaan de specifieke eigenschappen van Percale en Satijn.

Ontdek de collectie van KEPRI

KEPRI helpt jou als liefhebber van kwaliteit en luxe van je slaap- en badkamer een persoonlijke retreat in eigen huis te maken.