Menu Bar

NIEUW! Royale KEPRI badjassen én exclusieve hair towels

7 juli 2021 By Bo Michelle van Bodegraven

Goed nieuws! Want KEPRI’s luxe badlinnen collectie is uitgebreid met twee gloednieuwe producten. In de kleuren North Sea Beach, Preppy White en Bottle Green, zijn nu ook zachte en rijke KEPRI badjassen verkrijgbaar.

Net als de andere producten in onze badlinnen collectie, zijn ook onze badjassen gemaakt van de meest zachte, biologisch geteelde katoen. Het ‘Zero Twist’ garen vormt de basis van onze badjassen en hair towels, die daardoor ook nog eens het water uitstekend absorberen. 
 
NOOIT MEER ZONDER!
Door het fraaie ontwerp draai je je natte haar eenvoudig in een perfecte tulband na het douchen of badderen. De hair towels zijn voorzien van een elastiek en KEPRI knoop, zodat deze perfect op zijn plaats blijft. Niet alleen stylisch en duurzaam, maar ook écht handig. De hair towels zijn verkrijgbaar in 3 kleuren die matchen bij de badjassen én de bestaande collectie handdoeken en badlakens. 

 Maak je badkamer beleving compleet: combineer je KEPRI North Sea Beach badjas en hair towel met het North Sea Beach badlaken voor een ultiem spa moment.

Avatar
Bo Michelle van Bodegraven

Bo Michelle van Bodegraven is freelance content creative en heeft een voorliefde voor mode en lifestyle

Ontdek de collectie van KEPRI

KEPRI helpt jou als liefhebber van kwaliteit en luxe van je slaap- en badkamer een persoonlijke retreat in eigen huis te maken.