Menu Bar

Ode aan vakmanschap

Bij Kepri houden we van mooi bedlinnen. De zachtheid van de hoogwaardige stoffen in combinatie met de zorgvuldig geselecteerde kleuren maakt onze lakens tijdloos, modern en veelzijdig.

ONS GEHEIM

Het geheim schuilt in het gebruik van extra lange katoenvezels die ultrafijn worden uitgesponnen en getwijnd tot tweedraadsgaren voordat ze worden geweven. En dat is nu juist zo bijzonder. Lakens uit tweedraadsgaren zijn sterker, zachter, pillen niet en gaan veel langer mee!

HEERLIJK FRIS EN CRISPY

Onze percale geweven lakens van biologische katoen voelen onweerstaanbaar fris en crispy aan. Ideaal voor de warme zomermaanden. Ons ongeëvenaarde satijn  katoen brengt warmte en luxe naar je slaapkamer en komt goed tot zijn recht in het herfst- en winterseizoen.

PERFECTE PASVORM

Onze producten zijn verkrijgbaar in vele maten zodat je altijd verzekerd bent van een perfecte pasvorm. Bij Kepri geen one-size-fits-all, maar dekbedovertrekken van 200 cm of 220 cm lengte. Je dons blijft optimaal op zijn plaats in het overtrek, zeker ook vanwege de flessenhals afwerking aan de onderzijde.

katoenvezels lang en kort

 

 

KORTE VEZELS VS LANGE VEZELS

Een belangrijke indicator voor de kwaliteit van onze lakens is de lengte van de katoenvezel. Bij Kepri maken we uitsluitend gebruik van biologische katoen met een extra lange vezel. Van deze vezels kunnen hele dunne garens worden gesponnen, waarvan onze luxueuze lakens worden geweven.

 

 

TWEEDRAADS GAREN

Bij Kepri hebben we gekozen om te werken met premium tweedraads garen. Hierbij worden twee fijne ééndraads garens tegen elkaar aan gedraaid tot een nieuw (tweedraads) garen. Dit proces heet twijnen. Lakens uit tweedraads garen zijn sterker, zachter, pillen niet en gaan veel langer mee. En dat zorgt voor een duurzaam resultaat en extra comfort.

1-draads garen 2-draad garen
perkal satijn

 

PERCALE KATOEN

Onze lakens van percale katoen hebben een matte look en voelen onweerstaanbaar crispy aan. Doordat de stof optimaal ademt, slaap je in een fris bed en is dit de ideale zomerkwaliteit.

 

SATIJN KATOEN

Kepri’s sensuele satijn brengt warmte en luxe naar de slaapkamer. Deze lakens zijn ongeëvenaard zacht en komen goed tot hun recht in het herfst- en winterseizoen.

Best. Fair. Linens.

Wakker worden in stijl, met een ultiem gevoel van luxe en comfort. Ontdek onze superieure, tijdloze bedlinnens en handdoeken. 100% Organic. Altijd met respect geproduceerd en eerlijk geprijsd.

Keep Kepri close for the latest news

  1. facebook
  2. Instagram
  3. Pinterest