Menu Bar

Over ons

KEPRI

Kepri verkoopt beddenlakens en handdoeken van de allerhoogste kwaliteit aan klanten die gevoelig zijn voor duurzaamheid en esthetica. We doen dat vanuit een verfrissende en prikkelende online omgeving, waardoor het ongeëvenaarde comfort van ons bed- en badlinnen voor iedereen bereikbaar is.

OVER ONS

Onze geschiedenis in textiel begon al lang voordat Kepri werd opgericht. Als internationaal handelshuis hebben wij de juiste voelsprieten ontwikkeld om, waar ook ter wereld, superieure en duurzame grondstoffen te vinden die de basis vormen van ons assortiment. Geen concessies. Vanuit onze absolute interesse voor respectvolle productieprocessen van kwalitatief hoogwaardige textielproducten laten wij zien dat duurzaamheid, kwaliteit en esthetiek uitstekend samengaan.

ONZE VISIE

Met onze producten willen wij een bijdrage leveren aan het gevoel van welzijn, speciaal op het moment dat de nieuwe dag zich aandient: de dageraad.
Met het moment van ontwaken dienen zich elke dag weer nieuwe kansen en mogelijkheden aan. Ervaar deze soft awakening als cadeau voor jezelf.

In Seine-et-Marne, Frankrijk wordt op kleine schaal biologische vlas verbouwd. Dit initiatief van een aantal boeren is uniek in de wereld.

TILBURG

We koesteren onze herinneringen aan een bijzonder verleden. Kepri is gevestigd in het hart van wat ooit een florerende wolstad was.

Wakker worden met Kepri

Een samengestelde collectie van prachtig duurzaam gemaakt linnen, biologische katoenen lakens en handdoeken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  1. facebook
  2. Instagram
  3. Pinterest