Menu Bar

Pillowtalk

 • Hoe werkt de KEPRI hair towel?

  Nooit meer handdoeken die van je natte (of droge!) haar glijden. De KEPRI hair towel houdt je haar perfect bij elkaar. Wij leggen je in een paar korte stappen uit hoe de KEPRI hair towel werkt.

  Lees meer
 • Introducing Warm Sand and Morning Blue

  Het is weer langer licht, de tijd voor kopjes koffie of thee in de ochtendzon. Speciaal voor deze lange en warmere zomerdagen introduceert KEPRI nieuwe kleuren badlakens en handdoeken: Warm Sand en Morning Blue.

  Lees meer
 • KEPRI brengt exclusiviteit en duurzaamheid samen in biologische natuurproducten

  Goed zorgen voor jezelf, je dierbaren en de planeet – met aandacht, warmte en liefde. Als we één ding belangrijk vinden, is dat het wel. En precies daarom kies je voor mooie, pure, natuurlijke en duurzame luxeproducten, ook voor je bed- en badkamer. KEPRI begrijpt dat als geen ander. Onze aanpak? We leggen het simpel uit, zodat je snel je bad of bed in kunt duiken.

  Lees meer
 • De KEPRI-gift box: met oog voor luxe en duurzaamheid

  KEPRI gelooft in de kracht van verantwoord en duurzaam ondernemen. Dit is ook de basis geweest bij het ontstaan van KEPRI. Als trotse drager van het GOTS-label nodigen wij u dan ook graag uit om uw medewerkers of relaties dit jaar een evenwel luxe, als duurzaam cadeau te geven. Nu meer dan ooit, is het de moeite waard om te investeren in de luxe van je eigen private space.

  Lees meer
 • De standaard van KEPRI

  Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij KEPRI. Onze collectie katoenen lakens en handdoeken wordt ethisch geproduceerd in India en Turkije. Ons linnen komt, zoals de naam al doet vermoeden, uit België. Ons hele productieproces en de collectie voldoet aan de strenge GOTS-normen, maar wat betekent dit nou precies?

  Lees meer
 • Exclusieve KEPRI-strandlakens in 3 kleuren

  Chique flaneren langs de Méditerranée of heerlijk zonnen in je fijn gestylede tuin. Dat doe je met de nieuwste KEPRI aanwinst: het royale KEPRI strandlaken, verkrijgbaar in drie exclusieve kleuren. Het strandlaken is heerlijk zacht en lekker dik; jouw ideale metgezel voor een ontspannen KEPRI-moment op het strand, bij het zwembad of in de tuin.

  Lees meer
 • Zon, zee, strand… KEPRI!

  Het zit er alweer bijna op… Vandaag is de final day van onze succesvolle store in Knokke. In de afgelopen weken hebben we diverse nieuwe KEPRI-lovers mogen begroeten in onze store.

  Lees meer
1 2

Ontdek de nieuwe collectie van KEPRI

KEPRI helpt jou als liefhebber van kwaliteit en luxe van je slaap- en badkamer een persoonlijke retreat in eigen huis te maken.